06 5020 3417

Over ons 

Over ons: wie zijn wij, waar is het begonnen en wat is onze drijfveer?

Pitbox33.nl is voortgekomen uit de grote passie voor motoren, zoals bij velen onder ons. Al op zeer jonge leeftijd was Erik (eigenaar) bezig met alles wat naar benzine stonk en lawaai maakte, het virus werd door de jaren heen alleen maar groter. Crossbrommers, crossmotoren, wegmotoren, racers etc. etc. alles passeerde de revue.

Na een lange periode in de auto's gewerkt te hebben, met daarnaast mijn motorhobby, is in 2006 de omslag gemaakt om ons volledig op de motoren te concentreren. De "hobby" motoren kreeg in de periode voor 2006 steeds meer vorm door het sleutelen aan racemotoren en het bezoeken van veel races in Nederland en in het buitenland.

In 2004 besloten om zelf op de racemotor te gaan zitten en actief deel te nemen aan wegraces... een prachtige tijd met eerst 2 jaar op een supersport 600 en daarna 2 jaar op de dikke 1000cc superbike! Op veel circuits geweest in binnen- en buitenland en daarbij veel gezien en geleerd. Helaas kwam hier vroegtijdig een eind aan door gezondheidsproblemen.

Doorzetten en niet opgeven is ons met de paplepel ingegeven dus al knokkend hebben we in 2006 ons volledig gericht op wat nu Pitbox33.nl is, een mooi kleinschalig en klantvriendelijk motorfietsbedrijf met grote liefde voor motoren van race tot chopper.

Dat Pitbox33.nl zo'n begrip zou worden, hadden wij ook niet voorzien, maar het doet ons erg goed dat we vaak te horen krijgen dat onze drempel lekker laag ligt en het vertrouwen groot is. Vertrouwen is een groot goed, waar wij elke dag ons best voor doen.

Ons motto: Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Waar komt de naam Pitbox33.nl vandaan?

"Pitbox" komt uit de racerij, dat zijn boxen naast het circuit waar motoren klaar staan en vaak snel en nauwkeurig gesleuteld moet worden,

"33" is een gedenkteken aan mijn veel te vroeg overleden ouders.

Graag willen we onze passie nog lang met u delen en voor u klaar staan, we zien u graag bij ons. De koffie staat altijd klaar.

Met vriendelijke groet,

Erik van Noordenburg.