Je motorbedrijf in Valburg
logo
Texa diagnostics specialist
rdw-erkend
rdw-erkend

 

Pitbox33: Je betrouwbare motorbedrijf in Valburg Gelderland

 

Welkom bij Pitbox33, het motorbedrijf in Valburg Gelderland dat je altijd vooruit helpt. Of je nu op zoek bent naar onderhoud of reparatie van jouw motor, of je wilt je motor upgraden met de nieuwste accessoires, bij Pitbox33 zijn we er om je te helpen.

Met jarenlange ervaring en deskundigheid weten wij precies hoe we jouw motor op de beste manier kunnen ondersteunen. Onze hoogwaardige diensten en producten garanderen je een betrouwbare en efficiënte rijbeleving zodat je het meeste uit jouw motor en budget kunt halen. Ons team staat altijd klaar om je te voorzien van de beste oplossing en advies op maat.

Bezoek onze website of kom langs in onze vestiging om te ontdekken wat Pitbox33 voor je kan betekenen. Laat ons samen werken aan jouw droom om te rijden op een betrouwbare en efficiënte motor.

Motorbanden

Pitbox33.nl het motorbedrijf in Valburg Gelderland voor topmerken motorbanden onder andere Michelin, Bridgestone, Pirelli, Metzeler, Dunlop en Continental. Motorbanden in alle maten en soorten voor alle typen motoren. Wij horen graag hoe u de motor gebruikt zodat wij u goed advies kunnen geven voor de juiste banden.

Altijd ruime voorraad motorbanden aanwezig om u snel te kunnen helpen. Wat niet op voorraad is , kan (meestal) binnen 1 werkdag geleverd worden !

Voor Harley Davidson banden verwijzen wij u naar een H.D. specialist.

Motorbandenprijzen

Motorbanden prijzen en uitleg kunt u zien bij: motorbanden prijzen. 

  • Altijd scherpe duidelijke prijzen.
  • Inclusief monteren.
  • Inclusief balanceren.
  • Inclusief nieuw rubber ventiel.
  • Prijs wijzigingen en typfouten onder voorbehoud.

Wilt u vrijblijvend advies , andere merken of info ? Bel dan naar: 06 50 20 34 17

Motorbanden prijzen

Pitbox33.nl motor occasions

  • Alle occasions zijn nagekeken en in goede staat.