Je motorbedrijf in Valburg
logo
Texa diagnostics specialist
rdw-erkend
rdw-erkend

Over Pitbox33

Over ons: wie zijn wij, waar is het begonnen en wat is onze drijfveer?

Pitbox33.nl is voortgekomen uit de grote passie voor motoren. Al op zeer jonge leeftijd was Erik (eigenaar) bezig met alles wat naar benzine stonk en lawaai maakte, het virus werd door de jaren heen alleen maar groter. Crossbrommers, crossmotoren, wegmotoren, racers etc. etc. alles passeerde de revue.

In 2004 besloot Erik om zelf op de racemotor te gaan zitten en actief deel te nemen aan wegraces... een prachtige tijd met eerst 2 jaar op een supersport 600 en daarna 2 jaar op de dikke 1000cc superbike! Op div. circuits geweest in binnen- en buitenland en daarbij veel gezien en geleerd.

Na een lange periode in de auto's gewerkt te hebben, met daarnaast de motorhobby, is in 2006 de omslag gemaakt om volledig op de motoren te concentreren. De "hobby" motoren werd omgebouwd tot een mooie kleinschalige motorzaak.

Dat Pitbox33.nl zo'n begrip zou worden, hadden wij ook niet voorzien, maar het doet ons erg goed dat we vaak te horen krijgen dat onze drempel lekker laag ligt en het vertrouwen groot is. Vertrouwen is een groot goed, waar wij elke dag ons best voor doen.

Ons motto: Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Waar komt de naam Pitbox33.nl vandaan? "Pitbox" komt uit de racerij, dat zijn boxen naast het circuit waar motoren klaar staan en snel en nauwkeurig gesleuteld moet worden, "33" is het oude huisnummer vanwaar Pitbox33.nl is ontstaan.

Graag willen we onze passie met je delen en voor je klaar staan.

Sinds November 2021 hebben wij met trots ons nieuwe pand aan de Tielsestraat 26 in Valburg kunnen openen met een prachtige open werkplaats en een nog betere service.

Je bent van harte welkom de koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Erik van Noordenburg

Pitboxx 33 Erik
Pitbox33 Werkplaats